Klik Sini Sama Tau Lepas Promote/List Blog Anda Kat Atas Tu (",)

Thursday, July 28, 2011

#42. IniAnwarHadi di Kamdar Loq Staq kot...

Assalamualaikum...
dan salam sejahtera...hehe
Kerja hari ni kurang mood sket tapi nasib bek time awal pagi dengan lewat petang customer ramai giler2 ah..haha

Dalam banyak2 customer tu, lebih kurang dalam pukui 5 ptg cam tu kan, aku ter'usha' geng2 KSAH (Kolej Sultan Abdul Hamid)....da nak dekat lebeh kurang 8 orang cam tu, umur pun lebeh kurang aku ja...

Dan...

Dalam geng ramai2 tu, aku tertarik dengan mamat pakai baju oren ni, sebab nampak cam kenal dan agak famous untuk penggemar vlogging ni...
Skali aku turun tangga, tengok2 Anwar Hadi mamat yang pakai baju oren tu...aku teruja la jugak sebab sebelum ni jumpa kt youtube ja...

Dan...

Dengan sepantas kilat, aku roger member2 aku yang laen bagitau depa kata Anwar Hadi mai Kamdaq...haha
Depa pun kalut la dok cari, tanya aku mana satu la, macam2 g...

Dan...

Aku sempat bersalaman dengan Anwar Hadi serta bertegur sapa, dia kata dah cuti sebulan lebey, tinggal bapa hari ja dekat Malaysia ni, nanti posa dan raya kat oversea ja...

Dan...

Aku tak sangka gak Anwar Hadi nak tegur owner blog ni, Naimjamaluddin yang follower tak ramai pun, tak famous cam dia tu...yang hampir 20,000 subcribes channel dia kat youtube...

Dan...

Aku yakin dia balik Malaysia kali ni mesti terkejut sebab dah ramai public recognize dia, tegur dia, mesti dia baru tau yang dia dah famous sekarang ni terutama di kalangan pelajar diploma atau ijazah la kan...

Dan...

Nak ambik kesempatan ni untuk ucap tenks kepada Anwar Hadi sebab sudi tegur kami kat tempat kerja tu, appreciate us as your friends and fans...dan di sini nak promo sket video baru yang dia upload kat youtube...check this out!!!


Jadi, setakat ni dulu...
Sekadar berkongsi keterujaan bersama anda...hehe

Sekian,
Wassalam...

credit: IniAnwarHadi #2 di belakang MatLutfi90 dalam senarai top vlogger Malaysia
Klik beribu lemon di sini...

6 comments:

aiman said...

haha..bertuah~

NaimJamaluddin said...

tu la pasai...x sgka gak aku..hehe

-atiQah- said...

knp tak ambik gmbar sama2? rugi tuuu..hehe..

NaimJamaluddin said...

memang nak ambik gmbr tme tu tp manager da pulk...customer pun ramai tme tu...huhu

teha said...

wah jumpa anwar hadi tu..hensem x die?hahaha

NaimJamaluddin said...

cm mna yg kita tgk dlm video tu, cm tu lah dia...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...