Klik Sini Sama Tau Lepas Promote/List Blog Anda Kat Atas Tu (",)

Monday, August 1, 2011

#44. Doakan Kesihatan Ustaz Azizan

Assalamualaikum...
dan selamat berpuasa kepada muslimin dan muslimat sekalian...
semoga bulan yang mulia ini diisi dengan amalan2 yang menambahkan pahala dan dikurangkan perkara2 yang menambahkan dosa....hehe

Nak ulas sket ja kali ni...

Nak ajak ramai2 dari warga negeri Kedah khasnya dan kepada seluruh rakyat Malaysia amnya untuk berdoa agar Ustaz Azizan cepat sembuh dan dibenarkan keluar dari IJN dengan segera...

Untuk pengetahuan, Uztaz Azizan ni adalah Menteri Besar Kedah pada masa sekarang dan beliau merupakan seorang yang lantang bersuara untuk menegakkan perkara yang dirasakan perlu diketahui kebenarannya oleh umum...

Dan...

Dimaklumkan oleh beberapa sumber bahawa Ustaz Azizan telah dimasukkan ke IJN pada hari jumaat lalu kerana beliau mengadu sakit jantung...

Setelah diperiksa, memang jantung Ustaz Azizan ada problem sket, satu saluran ke jantungya telah tersumbat...

Jadi, di sini sekali lagi ingin menyeru kepada anda semua agar berdoa supaya Ustaz Azizan cepat sembuh dan dapat menjalani tugasan harian seperti biasa serta dapat menjalani ibadat pada bulan Ramadhan ni seperti orang laen... Amin...

Setakat ni dulu...
Sumber dari indah.com

Sekian,
Wassalam...

credit: entri ni tiada unsur2 politik k... =)
Klik beribu lemon di sini...

6 comments:

han yul lee said...

sama2 lah kita berdoa supaya ustaz azizan ni kembali sihat... InsyaAllah....

NaimJamaluddin said...

amin....

aiman said...

sama2 kita doakan MB kita..

NaimJamaluddin said...

gud aiman... =)

hamid's daughter said...

sama2 kita doa banyak2 tau naim.. hehe

NaimJamaluddin said...

amin...tkejut aku...
ngtkan sapa yg komen td...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...