Klik Sini Sama Tau Lepas Promote/List Blog Anda Kat Atas Tu (",)

Thursday, July 21, 2011

#39. Terharu

Assalamualaikum...
dan salam sejahtera kepada anda...hehe
Entri kali ni lebih kepada penghargaan seket...

Penghargaan ini lahir lepas aku rasa terharu dengan blogger2 yg support aku sekarang ni...
Terharu sebab dorang ni dh la follower ramai tapi tetap add aku, tetap follow aku, pastu sggup list dorang punya blog kt atas tu...

Antara yg ramai follower dan blog dia pn cntk beribu lemon dari aku ialah:
lynn <<<

dan ramai lagi la...hehe

tapi jangan terasa pulak bila aku x list blog korank kt atas ni bukan bermakna x support aku, tapi aku promote laen kali, ok!!!! =)

ramai sebenarnya blogger2 yg bgus2, yg list blog dorang kt atas ni suma superb2 la otak depa...x caya, try la blogwalking tengok...

dan...

InsyaAllah, setiap Khamis mlm Jumaat aku akan promote 3 blog sebagai entri mingguan aku...diharapkan blogger2 yg dipromote tu promote aku balik la nanti...hehe

Melawak ja, aku promote ikhlas, tak harapkan balasan pa2 pn sebenaqnya...haha

Tak cukup masa ni,
Setakat ni ja dulu...

Ingat, we support each other...=)
Sekian,
Wassalam....

credit: blogger2 laen kena sabar tunggu turn k... =)
Klik beribu lemon di sini...

9 comments:

Mama AA's said...

tp ramai gak yg x nak support. like pun xnak huhu

NaimJamaluddin said...

iyaka...Klu jd cm tu g pasni, kita cuba pkir postif nak tak???
mgkn reader kita tu bz ka tme tu, dia smpt review kta pya blog ja, tp x smpt nk drop komen ka...hehe

aiman said...

hmm.. baguih2.. think positif..

nadia fatihah said...

huhu, sama-sama tolong la kita ea :)

NaimJamaluddin said...

btoi nadia...cm nadia ckp, follow saja x jd, kena usha2 gk blog kwn2 tu...hehe

MAISHARAH said...

sama sama hidup bahagia hihi..support u:)

NaimJamaluddin said...

support u too...hehe
not u alone but 'us'...
support us tooo... =)

Muhammad Yunus said...

AKU ? bila lak ?

NaimJamaluddin said...

wt pa yg ptt dlm blog aku ni, nt aku promote ank pya...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...