Klik Sini Sama Tau Lepas Promote/List Blog Anda Kat Atas Tu (",)

Monday, June 6, 2011

#14. Pelacur kelas pertama


Assalamualaikum...
dan salam sejahtera...


Lama pulak rasanya tak update blog ni kan sebab agak malas sikit kebelakangan ni...
Mesti anda rasa panas kan mendengar tajuk entri kali ni...

Nak ulas sikit pasal tajuk Berita Minggu kelmarin "Layan macam pelacur"...

Macam ni...

Naib Presiden Kelab Isteri Taat Dr. Rohaya Mohamed telah menyatakan bahawa jika seseorang isteri yang dikahwini itu pandai melayan suaminya setaraf ATAUPUN lebih hebat dari seorang pelacur, maka suaminya tidak sama sekali akan berpaling tadah dan mencari masalah dalam hal rumah tangga.

Patut ka Dr.Noreha cakap macam tu???

Dr. Noreha ni turut cakap yang kegagalan si isteri melayan nafsu suami yang secara zahirnya jauh lebih besar daripada si isteri merupakan antara faktor berlakunya keruntuhan rumahtangga, pembuangan bayi dan si suami terdorong untuk mencari perempuan simpanan ataupun pelacur dengan tujuan untuk memuaskan nafsu.

Mungkin pendapat Dr.Noreha ni berasas TETAPI....

Kurang bersetuju dengannya sebab Dr.Noreha seperti menyamakan taraf seorang isteri seperti pelacur. Cuma dia "up" sikit jadi "pelacur kelas atasan".

Sebab...

Seperti kita tahu, dalam agama Islam itu sendiri rasanya tak pernah pun menyamakan seorang isteri dengan pelacur tetapi Dr.Noreha ni pulak bercakap sebaliknya.

Anda boleh melihat majoriti pembaca memberikan komen yang negatif menyatakan tidak bersetuju dengan Dr.Noreha. Untuk rujukan, boleh klik link ni>>>>Dr.Noreha

Jadi...

Bagaimana pendapat anda?????

Setakat ini sahaja untuk kali ini.
Sekadar berkongsi pandangan.
Wassalam...
Klik beribu lemon di sini...

8 comments:

Sean said...

pengunaan term yang x baik... haih

NaimJamaluddin said...

tu pasai...bengang pn da gk bila baca paper kelmarin...

jack annabeth said...

KITA FAHAM MAKSUDNYA TAPI CARA PENYAMPAIANNYA AGAK EKSTRIM DAM NAKAL

Riez Razali said...

mmg BANGANG btol!!! ciss.. do, dier nak ckp yg dier pon "PELACUR KELAS ATASAN" r kalo laki dier xlari... btw, dh kawin blom ntah dier tuh...

=))MAISHARAH((= said...

gile..isteri bukan umpama pelacur...
statement yg x kene dan x manis lagsung ddengar..dri pembce setia:)

Shurazirah Sukhur said...

itula..tergamak sungguh menyamai isteri macam pelacur kelas atasan..aihh, nak kata xeducated, dah de pangkat DR depan tuhh..cuba la samakan dengan term lain..ke memang semua laki kalau curang cari pelacur..?aishhhh

NaimJamaluddin said...

Jack: btoi pa yg ank kata tu...

Others: sabor eh, mgkn nt akan kuar statement dari Dr tu snri..mgkn dia akan cri term laen ke...hehe

Amar Maxwell said...

HUH!! DASAT DASAT..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...