Klik Sini Sama Tau Lepas Promote/List Blog Anda Kat Atas Tu (",)

Thursday, June 30, 2011

#29. Goodby "June", itr your turn "July"...

Assalamualaikum...
dan salam sejahtera...


Jumpa lagi June tahu depan dan dialu-alukan ketibaan July...diharapkan July dapat dipenuhi dengan aktiviti2 yang berfaedah dan dimurahkan rezeki olehNya...amin

Cam mana semua???
Benda apa yang telah anda capai dalam June, peristiwa apa yang masih segar dalam fikiran anda yang dikongsi bersama June???

Mesti banyak kan...
Bagi aku peristiwa yang tak boleh dilupakan ketika June :
a) result exam kuar pada 17 hb
b)exam intersesi 20hb
c)tempat kerja banjir 29 hb >>>> rujuk entri tempat kerjaku banjir
d)israk mikraj 29hb gak

dan...

Bagaimana dengan anda???
Takmau share ka apa yang telah anda lalui bersama June???
Kalau nak share dialu-alukan dengan hati terbuka..hehe

dan..

Bagaimana dengan July???
Adakah anda mengambil iktibar dari June untuk terus berdiri teguh menempuhi halangan July???

Bagi aku..
July ni aku nk tambah follower blog setakat mana yang mampu,
Pas2 nak bagi entri aku lagi berkualiti sket sebab selalu dok merapu ja banyak..hehe
Pas2 aku nak jadi seorang pekerja yang lebih rajin dan bersemangat untuk bekerja sebab selalu ja malas dalam department... =)

Bagi anda...
Mesti nak cuti puas, nak enjoy puas2, nak makan puas2 dengan July sebab bulan puasa akan menanti dalam Ogos...tak gitu????hehe

Tak kisah la cam mana anda luangkan masa untuk June dan July tapi yang penting anda tidak membuat perkara yang menjatuhkan diri sendiri macam hisap dadah, dan terjun bangunan macam berita semalam, boleh pulak terjun bangunan time perhimpunan...berani kot budak form 6 tu...haha

Setakat ini sahaja rasanya,
Ingat, hargai July dengan aktiviti berfaedah ya rakan2... =)

Sekian,
Wassalam....

credit: im ready for u July =)



Klik beribu lemon di sini...

3 comments:

MAISHARAH said...

july sy lahir keh3...weeee

NaimJamaluddin said...

iya ka...wah, ble spesifik sket x trikh dia???hehe

MAISHARAH said...

24 julai hihi..nak adiah..ngeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...