Klik Sini Sama Tau Lepas Promote/List Blog Anda Kat Atas Tu (",)

Wednesday, June 29, 2011

#28. Tempat Kerjaku Banjir

Assalamualaikum...
dan salam sejahtera...


Keajaiban telah berlaku kali ni...

Sebab...

Tempat kerja part time aku banjir...haha
Selama 4 tahun aku kuar masuk keja kat KSB ni, x pnh g kena banjir...
Ni 1st time dan 1st experience aku yg KSB banjir...

dan...

Tenaga2 staf telah dikerah utk mengeringkan air yang bertakung hampir paras buku lali..
Selama dua jam lebih baru air berjaya dikeluarkan sepenuhnya...

dan...

Sedih skali sebab customer dah la tengah ramai hari ni, tiba2 banjir pulk...
Baru tangah layan wat sale rini, ribu2 dah dapat...kes cuti Israk Mikraj sama..hehe
Dah hujan, takleh la nak wat sale untuk customer dan KSB terpaksa tutup untuk kerja pembersihan...hehe

lagi...

Antara punca banjir terjadi ialah kerja2 membuat jambatan baru kat depan KSB dan hujan yang amat-amat lebat petang tadi..

Diharapkan pada masa akan datang tak banjir dah la cam ni, susah nek berniaga kot kalau selalu cam ni...hehe

Sekian, setakat ini saja
Wassalam....

credit: teka seniri tempat kerja aku tu...hehe =)
Klik beribu lemon di sini...

2 comments:

MAISHARAH said...

wah keje..besssnyeeew..
ksb tu kat mane?

NaimJamaluddin said...

dkat alor star ja...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...