Klik Sini Sama Tau Lepas Promote/List Blog Anda Kat Atas Tu (",)

Thursday, June 2, 2011

#12. Berita: Pelajar UiTM Merbok diabkan

Assalamualaikum....

Sambung lagi untuk slot berita hari ini...
Terpandang muka depan akhbar Metro hari ni tertera word "UiTM Merbok"...

dan...

Terus rasa berminat untuk membaca...hehe
Cer dia macam ni, sepasang suami isteri ni dikatakan berkahwin selatan Thailand pada tahun lalu..

menariknya...

Si isteri pelajar UiTM Merbok umur 21 tapi tak tau pulak kos apa...Si lelaki dalam umur 30 yang berniaga membuka gerai makanan.Jodoh tak kemana...hehe

menarik lagi...

Dalam akhbar tersebut cer pasai sekumpulan lelaki ceroboh rumah pasangan ni, dah la ceroboh rumah orang, pastu lebih mengaibkan kumpulan penceroboh tu mengaibkan pasangan ni dengan membogelkan mereka berdua...

Sungguh tak elok kan perangai macam tu. Sengaja menjatuhkan maruah orang. Lepas bogel orang, penceroboh tu bawak lari si isteri lelaki ni...

dan....

Untuk berita selanjutnya, belilah akhbar Metro sekarang...sementara ada juai lagi ni... =)

Sekian saja berita tengah hari ni,
Wassalam....

credit: myMetro
Klik beribu lemon di sini...

6 comments:

=))MAISHARAH((= said...

huhu..toi ka?hangat ni..ceq x beli paper so x taw haa..

NaimJamaluddin said...

btoi maisarah...ni pn dgr org cita ja...pas2 search tenet td bru jmpa bukti..hehe

naim dah ada pembaca setia nampaknya...hehe

Adrianne Nadhirah said...

pndai pon popap komen!aku suka!hahahhahahahahaa....

sapa?kt mana??? !! taman kita ka?hahhahahahahaha...

mai dh mamarazzi!!!

NaimJamaluddin said...

aku terima positif kot teguran ank..hehe

aku pn xtau weh, tmn mana budak tu dok...x pnh tau pn da student jns cm tu...

Riez Razali said...

nadhirah: popup cam ner ntah... ngee... blog aku tuh popup x komen dier??? ngee....

xsgke ade jgk kes cm nih erk

NaimJamaluddin said...

Riez: popup mcm ank dk komen kt aku ni...bila komen ja link komen tu naek kecik kt tepi ni...dia x buka kot page baru..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...