Klik Sini Sama Tau Lepas Promote/List Blog Anda Kat Atas Tu (",)

Thursday, June 2, 2011

#11. myMetro | Tidur beralas timbunan duit

Assalamualaikum dan selamat pagi...
Nak kongsi berita sket pagi2 ni beb....
1st time nak kongsi pasal berita ni...hehe..Saja syok2 nk try

Berita pagi ni dalam metro agak menarik...
Pernah tak hampa tidoq beralaskan duit?

Mesti ada yang pernah dan tak kan...
Yang pernah tu pulak mesti kata "aku penah tidoq alas duit, duit RM1, RM5 tak pun duit RM10..."
Tapi dia tertido atas duit tu mesti secara tak sengaja kan...

Haa...Berita pagi ni punya cer cakap kawan ni pernah tido atas duit RM50, ye la sebab duit dia banyak sangat...Bukan sebab dia tertido atas duit macam kita ni...hehe
Lagi satu dia cakap, pernah ja bawak "cash" RM300,000 dalam tangan...
Tak gila ka???

Kalau ada orang tau dia bawak banyak tu, mesti kena potong tangan punya dengan peragut...hehe...Peragut boleh hidu kot bau duit...

dan...

Nak tau lebih lanjut, tekan link kat bawah ni ya rakan2... =)


myMetro | Tidur beralas timbunan duit

Sekian, bacalah surat khabar untuk diri sendiri...
Wassalam... =)

no credit again
Klik beribu lemon di sini...

6 comments:

=))MAISHARAH((= said...

hoho..kesimpulannya bacalah surat khabar..

NaimJamaluddin said...

takkan tu ja moral of the story maisarah???hehe

=))MAISHARAH((= said...

haha..yg len eh..kene pikir sendri moralnya hihi

NaimJamaluddin said...

nak kaya dengan cepat xle jugak...
mst bermula dari bawah dulu cm mana pun...hehe

=))MAISHARAH((= said...

ha itulah salah satu moralnye ye adek2 hehe..mekasih kerna membantu sy mendapatkan moralnya lalalala~

NaimJamaluddin said...

eh...tmbah la lagi...pndi kan mgelak maisarah ni...ish2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...