Klik Sini Sama Tau Lepas Promote/List Blog Anda Kat Atas Tu (",)

Monday, May 23, 2011

#1. Kadang-kadang terfikir : Apa yg best pasal blog ni????

Assalamualaikum....

Blog??? Apa yg best sgt bila jd blogger ni????

Ada yg jd blogger untuk kepuasan diri, tapi bukan untuk mengejar wang seperti:

Ada jugak yg buat blog untuk berkongsi pengalaman seperti:

Ada jugak yg buat blog untuk menambahkan pendapatan (side income) macam:

Ada jugak yg buat blog untuk berdakwah, berkongsi ilmu,pendapat seperti:

dan

Ada jugak yg buat blog untuk mencurahkan bakat seni yang terdapat dalam diri mereka seperti:

dan
ada jugak yang kata seseorang tu xdk pendirian kalau xdak blog ni....hehe

dan

mcm2 lagi la tujuan org buat blog ni....
mana2 tujuan pun x kisah....yang penting kita enjoy dgn apa yang kita buat...
sebab tu ada yang buat blog untuk mencurahkan idea semata-mata tanpa mengira soal side income...sbb individu terbabit suka dengan cara mcm tu...

jadi ikut la...
masing2 ada pendirian dan ideologi yang berbeza....
tetapi kita sebagai blogger haruslah menghormati pendirian blogger2 laen...
kerana untuk meningkatkan prestasi blogger2 dan seharusnya kita berdiri di atas bakat sendiri...
bukannya berdiri di ats kontroversi...*melodi pya ayat...hehe

setakat ni sahaja buat masa sekarang...
jgn lupa tinggalkan buah fikiran anda sblm close blog aku ni...hehe

wssalam.... =)



Klik beribu lemon di sini...

8 comments:

wan said...

haha.nice one for starters. moga lebih banyak lagi entri selepas ini! :)

Ali Junior said...

steady ah weh..hg buat blog untuk apa? xceta pon.hahaha

empunYa blOg.... said...

wan: thanks....
ali: td pas ku post bru aku pkiaq, aku x cta pn tjuan aku wt blog...haha
mgkn sbb inlfuence ali dgn andre kot...

Sean said...

ooo...naim..lawa blog..ajaq aku..aku jeles plak...

empunYa blOg.... said...

ank jns perli noh safi...
aku mls nk deco2 lg ni...mna lawa pn...ank pya blog smart lg kot..haha

Labu Sayong said...

follow aku wei..aku follow ang dh

Shurazirah Sukhur said...

welcome to the club dude!:D

empunYa blOg.... said...

yeah....welcome...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...