Klik Sini Sama Tau Lepas Promote/List Blog Anda Kat Atas Tu (",)

Friday, December 2, 2011

#86. Video Masyuk: Iklan Berhenti Merokok Indonesia

Assalamualaikum...
Alhamdulillah, sempat gak update entri blog untuk hari ni... =)

Kali ni nak fokus kat iklan berhenti merokok made in Indonesia...
Sebab semalam ronda dalma Youtube terjumpa iklan ni...

Dan...
Rasanya iklan berhenti merokok Indonesia dar Jak.tv ni agak rasional...

Meh tengok kat bawah ni....


Aku bukan nak hentam geng hisap rokok k...
Cuma nak kongsi pasal video ni dengan pembaca blog aku ja... =)

Sebab yang aku tau nak berhenti rokok ni bukan senang....
Bergantung kepada diri masing2....
Yang penting tekad nak berhenti tu kena kuat...hehe

So, apa pendapat anda pasal video ni????

Sekian,
Wassalam...

p/s: agak2 iklan macam ni bleh tak buat kat Malaysia???? =)
Klik beribu lemon di sini...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...