Klik Sini Sama Tau Lepas Promote/List Blog Anda Kat Atas Tu (",)

Tuesday, November 8, 2011

#83. Lelaki Misteri Berbogel di MTV EMA Awards

Perghh!!!!
Macam tak caya pun ada gak...
Bleh ja laki ni selamba ja dok bogel atas pentas...

Semata-mata nak jumpa pelakon cute cerita drama bersiri Heroes...

Hayden Panettiere...

Memang agak mengejutkan...
Kalau tengok btoi2, rasanya bukan gimik penganjur...
Tapi mungkin lelaki bogel tu melepasi kawalan keselamatan...

Mungkin tu azam dia paling besaq tahun ni kot...haha
Ataupun dia nak publisiti murahan, sebab comfom lepas ni press akan cari identiti lelaki tu punya...

Tapi kalau nak tarik perhatian, tak perlu kot sampi cam tu skali...
Banyak lagi kot cara nak tarik perhatian...
Terletak kepada diri sendiri ja nak pilih cara yang mana...

Ni video dia...

Sekian,
Wassalam.

p/s: Kalau buat cam ni kat Malaysia, memang siap la artis tu...hehe
Klik beribu lemon di sini...

1 comment:

-Maikel- said...

jon pn sggup bogel utk lisa surihani..serius!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...