Klik Sini Sama Tau Lepas Promote/List Blog Anda Kat Atas Tu (",)

Tuesday, October 4, 2011

#71. Video Masyuk: Budak 12 Tahun Gagalkan Rompakan

Kejadian ni dikatakan berlaku di Istanbul...
Ada jugak yang mengatakan kejadian ni sebenaqnya di Russia...

Tak tau yang mana betoi tapi video yang bakal anda saksikan nanti bakal mengejutkan anda...
Hal ini kerana tidak ramai orang dewasa yang berani melakukan perbuatan seperti budak 12 tahun ni...

Saksikan, jangan terkejut!!!!!


Berani kan tindakan budak tu...
Dia macam dah pernah diacukan pistol ja sebelum ni....hehe

Sekian,
Wassalam

p/s: penjenayah tersebut telah ditangkap, dia jiran dekat area kedai tu gak... =)
Klik beribu lemon di sini...

2 comments:

Hakimi said...

macam gua masa kecik2 dulu je...kihkihkih..

NaimJamaluddin said...

kimi berjaya selamatkan kedai emas mana???Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...