Klik Sini Sama Tau Lepas Promote/List Blog Anda Kat Atas Tu (",)

Wednesday, September 14, 2011

#55. Sedih Dengan UiTM Kebanggaanku

Assalamualaikum...
puasa 6 habis tak lagi????hehe
bagi yang memasang hajat untuk berpuasa 6 hari pada bulan Syawal ni, masih sempat lagi, jangan risau sebab baru 16 Syawal ja....aku pun tak mula g..hehe

Nak cer sket ja kali ni...
Aku sebagai salah seorang student uitm pun tak paham, pasai pa kes pelik2 semakin menjadi-jadi di kalangan pelajar UiTM...

Baru ja nak reda kes rakan tikam rakan dekat salah satu UiTM bahagian utara semenanjung, tup-tup ada lagi kes jenayah yang melibatkan pelajar UiTM...

Pada yang baca surat khabar ataupun terdengar berita, sorang budak UiTM kos ukur bahan disyaki terlibat dalam pembunuhan seorang remaja perempuan di Ampang...

Mangsa yang berumur 19 thn DIBAKAR setelah dibunuh ataupun DIBAKAR ketika masih hidup tu tak tau la kan...masih dalam siasatan polis tetapi dimaklumkan dengan penagkapan pelajar tersebut, dapat selesaikan kes ni...

Aduh, student2 suma tolong la berfikiran waras...Tolong fikir masak2 dulu sebelum membuat sesuatu perkara...sebab tengok sendiri la, benda2 cam ni boleh menjejaskan maruah sesebuah IPTA/IPTS tersebut...

Sekian, setakat ni dulu luahan/keluhan ikhlas dariku..hehe
Wassalam.

sumber dari Kosmo

p/s: Diharapkan, tiada lagi kes2 seumpama ni pasni kan..doa ramai2 okay =)
Klik beribu lemon di sini...

9 comments:

MAISHARAH said...

salam...hye hye2 en naim..lerrr..ingtkan kenal..upenye x eh??hahaa...ceq ni junior en .naim lah haha...

p/s: neway memang bnyk kes kat uitm ni haha..student ni pelik pelik je kesnye kan kan...uitm dihatiku harus dipahatkan sentiasa kan hahah....

NaimJamaluddin said...

lah, junior ka...ngatkan da senior..hehe
x tau pulk dk u skli..hehe

MAISHARAH said...

hahaa..x pa aih..x kesah lah..besa la,berahsia tu lebih baguis kekadang hahaha...

NaimJamaluddin said...

haha...berahsia la sgt maisarah tu...tp x sgka la maisarah ble ingt nama naim...

MAISHARAH said...

ahhaa..x berahsia eh? la mesti la ingt..bajet nak sebut "naimjamaluddin blogging teritorry" ja waktu terjumpk tu haahaa..tp sebut pendek dah la..malu haahaha..=,='

NaimJamaluddin said...

maisarah cm perli la pulk..hehe

MAISHARAH said...

eh bukan perli...x da niat ..serius..huhu..yelah mane taw silap orang,tu nk sebut penuh...tp time tu mai tgah malu2 taik kmbing,so sebut naim jelah....maaf huhu...malu kalau salah orang huhuhu....

NaimJamaluddin said...

hehe...xdk la...naim x mrh pn..mntk mf saipa pulk...
naim pn nk tegur tkut tslp pggl nma...tu yg dk usha lama tu...hehe

MAISHARAH said...

hahhaa..baiklah...:):)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...