Klik Sini Sama Tau Lepas Promote/List Blog Anda Kat Atas Tu (",)

Tuesday, July 5, 2011

#31. Gaya Rambut Gurl Terkini 2011

Assalamualaikum...
dan salam sejahtera, diharapkan pembaca sekalian sihat2 belaka...hehe

Kali ni nak merapu pasal stail rambut "freehair" gurl yang terkini...

Antaranya :

1)Nikki Reed punya stail rambut...pelakon Twilight yang jadi pompan jahat tu...dia la ni...hehe
Jenis da 'remoih' kad depan tu...


2)Stail rambut Megan Fox. Lurus menawan orang kata... Ex-heroin Transformer la katakan...

3)Michelle Trachtenberg punya stail rambut....ala2 kuda pony cam tu..hehe


4) Jennifer Hudson punya stail. Dia ala2 "sexy shag" sket2...hehe


5) Rambut stail Ginnifer Godwin ni simple kan, pendek dan versatil. Kelihatan kemas dan rapi


6) Hillary Duff ketika rambut pendek. Dia wat gaya sanggui sket kat rambut dia tu..


7) Anna Faris yang suka berlakon cerita "Scary Movie" ni. Kalau anda perasan la kan...hehe
Rambut dia cantik gak sebab lurus dan warna rambut yang menarik

8) America Ferrera punya stail macam kuda pony gak cuma dia letak rambut sama ada belah kiri atau kanan setelah diikat...hehe


Setakat ni dulu,
Nanti jika tiada aral melintang, aku wat versi tudung pulak ok..hehe
Dan, entri untuk trend rambut lelaki yang pernah di post sebelum ni di sini >>> rambut lelaki2011

Sekian,
Wassalam...

"follow me and certainly i'll follow u back fellas" (",)

credit: macam2 aih trend rambut la ni.. =)
Klik beribu lemon di sini...

5 comments:

MAISHARAH said...

waw waw..stail rmbut en .naim cne plak huhu

NaimJamaluddin said...

en naim pya xdk dlm list kt ats ni..hehe

Siti Zaleha said...

cantik2 belaka

-Maikel- said...

nice share. keep it up!

NaimJamaluddin said...

siti: mst cntk2...hehe

maikel: thanks support =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...