Klik Sini Sama Tau Lepas Promote/List Blog Anda Kat Atas Tu (",)

Sunday, June 26, 2011

#24. Matlutfi90 masuk TV kot...

Assalamualaikum...

Kali ni nak heboh sket pasal sorang student oversea yang semakin popular di kalangan pengunjung Youtube...
Sesiapa yang kenal matlutfi90 no mesti akan ingat lawak jenaka yang dia wat dalam video dia...

Kat bawah ni video terbaru dari matlutfi...

Menurut sumber yang terdapat dari Mamat, matlutfi90 ni akan live dalam rancangan Remaja di tv9 pada 1 Julai 2011 nanti...

Famous kan matlutfi ni, sampai tv9 pun cari dia untuk slot Remaja...
Ternyata matlutfi mempunyai fans yang tersendiri sehingga dipanggil untuk program tersebut..
Ye la, sapa nak interview orang yang tak famous kan...hehe

dan...

Ni adalah 1st appearance matlutfi di kaca tv tau...

Matlutfi90 akan berada dalam rancangan remaja pada: 1 Julai, 6.30pm di TV9, not TV3

Sebagai salah sorang peminat dia, tak salah kalau nak promote dia dalam blog ni kan...hehe

Selamat menonton...

Sekian,
Wassalam...

credit: tahniah kepada matlutfi90....hidup matlutfi.. =)
Klik beribu lemon di sini...

8 comments:

Riez Razali said...

yeah!! xsbar nk tggu 1 july...hehe

NaimJamaluddin said...

peringat member len sama...hehe

MAISHARAH said...

wah..smpai hati matlufti ni..nk masuk tb x gtawu..penat jdik awek die hihi..

wah..x sabo nk tgok die muncul kat tb lak hihi

NaimJamaluddin said...

secret admire matlutfi eh maisarah???hehe

Cik Lin said...

kalau lah die jd bf aku. lalala~

NaimJamaluddin said...

tak salah berangan...hehe

MAISHARAH said...

aah secret admire sy tu hihi...shhhh rahsia aw...ngeeee

NaimJamaluddin said...

okeh2...geng bloggie ja tau rhsia ni k...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...